Ossobuco

Veckans bjudmat V 19

Denna vecka bjuder jag på mat som går att förbereda för att kunna vara ute när det fortfarande är varmt i luften. Till förrätt snittar med laxröra eller tapenade. Varmrätten blir inte så varm – en ljummen potatissallad med kall lammstek eller stekt Portabello. Till efterrätt en kladdkaka.      /Kajsa

Förrätt

Snittar med laxröra eller tapenade

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Langlois, Cremant de Loire Brut nr 7404, 139:-

Varmrätt

Kall lammstek / Portabello med linser och ljummen potatissallad

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Fontanafredda Barbaresco nr 75182, 169:-

Dessert

Kladdkaka

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Till kladdkakan är det nog godast med kaffe eller te

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng