Ossobuco

Veckans bjudmat – Grekisk afton

Ute är det riktigt kallt. Då längtar jag efter sol och värme. Jag drömmer mig bort till en semester på Korfu för flera år sedan. Vi promenerade, badade och åt fetaost, oliver, tomater, fisk, lamm, moussaka och massor av frukt. Denna vecka bjuder jag på matminnen från Korfu.

/ Kajsa

Förrätt

Grekisk sallad med fetaosteller sojaost, oliver och tomater

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Moussaka

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Baklava

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Här är det nog godast med starkt svart kaffe

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng