Jag bjuder på knapriga pinnar med smak av parmesan eller rosmarin till ett glas vin i väntan på att maten blir klar. 8-12 personer Degen 1 dl surdeg (egen eller från kyldisken) 0,5 dl vatten 0,5 dl olivolja 3-4 dl siktat dinkelmjöl 1 tsk salt Smaksättning 1,5 dl...
Veckans bjudmat – Grillsäsong

Veckans bjudmat – Grillsäsong

Veckans bjudmat – Grillsäsong På sommaren är matlagningen ofta lite mindre ambitiöst. Vi samlas kring grillen och äter något lätt och fräscht. Jag bjuder på knapriga pinnar med smak av parmesan eller rosmarin till ett glas vin i väntan på att maten blir klar....

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng