Ossobuco

Veckans bjudmat – Vintermiddag

Nu sjunger talgoxen och dagsljuset stannar lite längre på kvällen. På södersidan hänger det istappar från takkanten. Det är fortfarande kallt ute. Efter en rask promenad i vintersolen är det gott med värmande mat. Vi börjar med en soppa och fortsätter med gratinerad fisk eller Oumph. Efter maten serverar jag arraksbollar som ibland också kallas myrstackar

/ Kajsa

Förrätt

Grön ärtsoppa eller sellerisoppa

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins blanc nr 5798, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Sydfransk fiskgratäng eller Oumphgratäng

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins blanc nr 5798, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Arraksbollar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Här är det nog godast med kaffe eller te

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng