Ossobuco

Veckans bjudmat – Sommarmiddag ute

Nu har jag nog chansat lite. Tänk om det regnar. Fast jag tänker att vi ändå kan äta somrig utemat även om vi måste sitta inomhus. Före maten serverar jag lite salta nötter och ett svalt vitt vin. Kall kokt fisk är riktig sommarmat. Denna vecka har jag kokat lax och serverar den med en dillmajonnäs.  Till efterrätt flädersorbet med färska bär. Nu är sommaren här.

/ Kajsa

Före maten

Rostade nötter eller grissini

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy nr 4136, 129:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Kall inkokt lax med dillmajonnäs eller

Kan göras glutenfri, laktosfri och för IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Gröna ärtbiffar med matlagningsyoghurt / sojghurt

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy nr 4136, 129:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Flädersorbet med jordgubbar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano söt mousserande nr 7711, 79:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng