Ossobuco

Veckans bjudmat – Septembermiddag

Nu när det är höst vill jag gärna bjuda på en gryta med fisk och skaldjur. Till grytan serverar jag nybakat surdegsbröd. Surdegsbrödet är enkelt att baka men du behöver starta baket två dagar innan brödet ska ätas. När gästerna kommer doftar det bröd och de tända stearinljusen sprider ett varmt sken.

/ Kajsa

Före maten

Frasiga paket med tapenade

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Château Bonnet nr 78043, 119:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Fisk och skaldjursgryta med vitlökscrème och surdegsbröd

Kan göras glutenfri, laktosfri och för IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Château Bonnet nr 78043, 119:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Vaniljglass med plommonkompott och rostad mandelmassa

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Graham’s Ruby Port nr 8376, 109:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng