Ossobuco

Veckans bjudmat – Septemberfest

I väntan på hösten bjuder jag på en Ossobuco. Originalet är med kalvlägg som fått koka länge med grönsaker i ugnen. För den som hellre äter fisk eller veganskt finns alternativ. Fänkål har lite lakritstoner i smaken så det får bli tema för förrätt och efterrätt

/ Kajsa

Förrätt

Ugnsbakad fänkål

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-

Varmrätt

Ossobuco

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-

Dessert

Vaniljglass med lakritssås och hallon

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Blandy’s Malmsey Madeira nr 7833, 164:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng