Ossobuco

Veckans bjudmat – Senhöstfest

Än är det inte dags för adventsljusen. Medan vi väntar bjuder jag på en senhöstfest med en mix av asiatiska smaker. Vi börjar med grönsaker med ”noribälten”. Sen serverar jag teriyakilax eller sojafilé med grön sjögrässallad och svart ris. Till efterrätt blir det vaniljglass med syltad ingefära och mörk choklad.

/ Kajsa

Förrätt

Grönsaker med nori

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Dr L halvtorr riesling nr 7218, 89:-

Varmrätt

Teriyakilax eller sojafilé med svart ris, ingefärssås och grön sjögrässallad

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Dr L halvtorr riesling nr 7218, 89:-

Dessert

Vaniljglass med syltad ingefära och mörk choklad

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Här är det nog godast med kaffe eller te och kanske ett litet glas punsch

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng