Ossobuco

Veckans bjudmat – Pastafest

Tänk att det redan är lite ljusare ute och jag har hört talgoxen sjunga vårsånger även om det bara är mitten av januari. Jag vill bjuda vännerna på riktigt varm och värmande mat. Denna vecka blir det med inspiration från Italien. Till förrätt serveras antipasto med oliver, prosciutto, parmesan, inlagda kronärtskockor och salami. Varmrätten är pasta med skaldjursröra och spenatröra. Till efterrätt serverar jag pannacotta med blåbär.

/ Kajsa

Förrätt

Antipasto

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Öl

Varmrätt

Pasta med skaldjursröra och spenatröra

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Château Coucheroy nr 4136, 129:-
Alkoholfritt: Öl

Dessert

Pannacotta med blåbär

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng