Veckans bjudmat kl 19

Förrätt

Laxröra på snittar/Tapenade på snittar

(glutenfri*, laktosfri*, vegan*, IBS*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag: Langlois, Cremant de Loire Brut nr 7404, 139:-

Varmrätt

Helstekt entrecôte med rostad morot, selleripuré och rödvinssky

(glutenfri, laktosfri*, IBS*, viktväktare*)

Portabello med linser, rostad morot och selleripuré

(glutenfri*, laktosfri*, vegan*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag:Fontanafredda, Barbaresco nr 75182, 169:-

Dessert

Hallonpaj med vaniljsås

(glutenfri*, laktosfri*, vegan*, IBS*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag: Chateau du Levant nr 4153, 110:-/37,5 cl

* Kan göras glutenfri, laktosfri, vegan, IBS, viktväktare, fiskätare – se recept.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng