Ossobuco

Veckans bjudmat – Glöggfest

Lite vitt på marken och glimmande ljus i fönstren – då är det dags att värma glöggen och bjuda vännerna på fest. Vi börjar med glögg och pepparkakor. Sen blir det en buffé med några smårätter: Små frasiga korgar av rispappersdeg med ostfyllning, en varm potatiskaka med renskav eller svamp  och omelett med lax. Till kaffet serverar jag saffransmazariner.       / Kajsa

Före maten

Glögg med pepparkakor, russin och mandel

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Blossa starkvinsglögg nr 8505, 89:- eller
Blossa ekologisk alkoholfri glögg nr 11925, 39:-

Buffé – smårätter

Ostkorgar

Potatiskaka med renskav eller svamp

Omelett med rökt lax

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag vitt: Chateau Bonnet nr 4151, 89:-
Vinförslag rött: Briccotondo 2773, 89:-
Alkoholfritt: Mariestads alkoholfria öl

Efteråt

Saffransmazarin

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS och pescetarian/fiskätare – se recept

Här är det nog godast med kaffe eller te

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng