Ossobuco

Veckans bjudmat – Fina festen

Nu vill jag bjuda på riktigt fin fest med nystruken duk och vikta servetter. Stearinljusen skimrar och besticken blänker. Vi börjar med ett glas mousserande – är det riktigt fint kalas är det förstås champagne. Till förrätt serverar jag en grönsaksterrine. Varmrätten blir ugnsbakad rödingfilé eller sojafilé med gräslökssås, grönkålschips och forellrom eller tångrom. Som avslutning på festen bjuder jag på en hallonmoussetårta

/ Kajsa

Förrätt

Grönsaksterrine

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag:Langlois Cremant de loire Brut Rosé nr 76063, 149:- eller
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 53:-

Varmrätt

Ugnsbakad rödingfilé eller stekt sojafilé med gräslökssås, grönkålschips,
forellrom eller tångrom och kokt potatis

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins chardonnay nr 5798, 149:- eller
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 53:-

Dessert

Hallonmoussetårta

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Till tårtan serverar jag kaffe eller te och kanske ett litet glas avec

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng