Veckans bjudmat 170325

Förrätt

Grönkålssallad med äpple och valnötter

(glutenfri, laktosfri*, vegan*, IBS*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag: Dr L Riesling nr 7218, 89:-

Varmrätt

Kokt piggvar (eller annan hel plattfisk)

(glutenfri, laktosfri*, IBS*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag: Chablis Premier Cru nr 7125, 195:-

Ugnsbakade grönsaker med oliver och kikärtsröra

(glutenfri*, laktosfri, vegan, IBS*,viktväktare, fiskätare)

Vinförslag: Penfolds Koonunga Hill Chardonnay nr 6463, 95:-

Dessert

Chokladmousse

(glutenfri, laktosfri*, vegan, IBS*, viktväktare*, fiskätare)

Vinförslag: Portvin Graham’s Late Bottled Vintage nr 8000, 169:-

* Kan göras glutenfri, laktosfri, vegan, IBS, viktväktare, fiskätare – se recept.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng