Ossobuco

Veckans bjudmat V 20

Den svenska sparrisen är härlig – det får bli förrätt. Fortsätter med en stekt gösfilé eller sojafilé med örtsås och kokt potatis. Till final denna vårvecka bjuder jag på pannacotta med rabarber

Förrätt

Grön sparris med brynt smör eller olivolja

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Trimbach Riesling nr 2639, 145:-

Varmrätt

Stekt gösfilé/sojafilé med örtsås

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Trimbach Riesling nr 2639, 145:-

:-

Dessert

Pannacotta med rabarber

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau du Levant nr 4153, 110:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng