Ossobuco

Veckans bjudmat – Vårmiddag

Allt fler buskar börjar skifta i grönt och jag har hittat vårens första späda nässlor. Dags för en riktigt härlig middag i vårens tecken. Vi börjar med en skagenröra och fortsätter med lax eller sojafilé med nässlor. Till efterrätt serverar jag ugnsbakade rabarber med vaniljglass och kaksmulor.

                                                                                       Kajsa

Förrätt

Skagenröra på hjärtsallad

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins Chardonnay nr 5798, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Lax eller sojafilé med nässlor eller spenat

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins Chardonnay nr 5798, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Ugnsbakad rabarber med vaniljglass

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng