Påskbild

Veckans bjudmat V15

Dags för en av årets stora mathelger. Om lunchen var ägg och sill kommer här förslag på meny för en middag i påsk. Här finns något för alla. Som förrätt blir det lite plockmat som även går att ta till ett glas mousserande vin.

Förrätt

Snittar med kräftskagen / Snittar med regnbågsrom/tångkavia

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Geisweiler Cremant de Bourgogne Brut nr 7635, 119:-

Varmrätt

Ljummen sallad med färskpotatis, spenat och mangold serveras med ugnsbakad lax eller stekta sojafiléer

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins Chardonnay nr 5798, 149:-

Dessert

Påskbakelse

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Till bakelsen är det nog godast med kaffe eller te

Recepten hittar du på hemsidan  https://kajsasmatspecial.se

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng