Ossobuco

Veckans bjudmat – sommarmiddag

Sommaren är här på allvar och nu har nog semestern börjat för de flesta. Då vill jag bjuda på enkel mat. Vi börjar med rostade nötter till ett glas svalt rosévin eller öl. Varmrätten är saffransrisotto med stekta laxkuber eller Oumph. Till efterrätt serverar jag kaffe med glass smaksatt med lönnsirap och kanske lite rom.                     / Kajsa

Före maten

Rostade nötter

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Prosecco la Robina mousserande nr 7486, 89:-
Alkoholfritt: Arc-en Ciel nr 1932, 53:-

Varmrätt

Saffransrisotto med laxkuber eller Oumph

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Rosé de Purcari nr 72881, 150:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Kaffe med glass och lönnsirap

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng