Ossobuco

Veckans bjudmat – Höstmiddag

En promenad i skogen kanske resulterade i en hel korg med svamp eller så hittar du svampen i butiken. Jag vill bjuda på en höstmiddag denna vecka. Vi börjar med en svampsoppa och fortsätter med stekt torskrygg och rostade palsternackor Till efterrätt gör jag en blåbärssorbet proppfull med bär och smak.

/ Kajsa

Förrätt

Svampsoppa

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy Sauvignon Blanc nr 4136, 129:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Stekt torskrygg eller sojafilé med fräst spenat och rostad palsternacka

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy Sauvignon Blanc nr 4136, 129:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Blåbärssorbet

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng