Ossobuco

Veckans bjudmat – Oktoberfest

Har du något att fira – bjud på kalas eller i alla fall en liten middag. Bubbel i glaset är fest. Jag serverar avokado med forellrom och ett torrt vitt mousserande vin till förrätt. Kokt torskrygg med pocherat ägg blir en bra fortsättning eller ugnsbakad selleri om dina gäster föredrar vegetariskt. Finalen får bli en len och krämig chokladmousse.

/ Kajsa

Förrätt

Avokado med kaviar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Langlois Cremant de Loire brut nr 7404, 139:-

Varmrätt

Kokt torskrygg med pocherat ägg, spenat och brynt smör eller

Ugnsrostad selleri med bönröra och quinoa

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins nr 5283, 149:-

Dessert

Chokladmousse

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Lenz Mozer Trockenbeerenauslese nr 12920, 169:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng