Ossobuco

Veckans bjudmat – Januarimiddag

Januari kan vara en lite tuff månad. Kallt, lite tomt i kylskåpet och kanske i plånboken också. Ändå vill vi ju äta lite gott i helgen tillsammans med vännerna. Före maten bjuder jag på sherry och frökex. Veckans bjudmiddag är gratinerad fänkål, en värmande gryta med kalv, lamm eller sojafilé. Till efterrätt en fruktsallad där du kan använda det som blev över från helgernas fruktskål.

/ Kajsa

Förrätt

Ugnsbakad fänkål

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Fontanafredda Ebbio Nebbiolo nr 22300, 109:-

Varmrätt

Ossobuco

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Fontanafredda Ebbio Nebbiolo nr 22300, 109:-

Dessert

Fruktsallad med kardemummayoghurt

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng