Ossobuco

Veckans bjudmat – Helgmiddag

Nu får vi lära oss skriva 2018. Så här direkt efter nyår finns det kanske lite kvar av grönkål, äpplen och nötter. Här kommer en meny där du kan använda det du har kvar. Har du inte äpplen så kan du ta apelsin istället i salladen och hasselnötterna till efterrätten kan bytas mot mandel. Jag tycker det är viktigt att inte slänga mat i onödan.

/ Kajsa

Förrätt

Grönkålssallad med äpple och valnötter

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Trimbach Riesling nr 2639, 145:-

Varmrätt

Stekt gösfilé eller sojafilé med örtsås

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Trimbach Riesling nr 2639, 145:-

Dessert

Vaniljglass med chokladsås och rostade hasselnötter

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Gramam’s Late Bottled Vintage nr 8000, 169:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng