Dessert, Fiskätare, Glutenfri, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare
Äppelsorbet med fänkålssirap Nu finns det fina svenska äpplen i trädgården eller butiken. Jag gör en äppelsorbet och serverar med fänkålssirap 6 personer Äppelsorbet 6 syrliga äpplen (gärna svenska) 6 dl vatten 3 dl strösocker 4 krm citronsyra 1 vaniljstång 2 msk...
Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare
Gazpacho En kall gazpacho med sensommarens fina grönsaker får inleda middagen. Den går bra att förbereda dagen innan. Antal portioner 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 gurka 2 röda paprikor 2 burkar hela tomater 1 stjälk bladselleri 6 msk olivolja 3 msk vinäger Salt...
Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Varmrätt, Viktväktare
Helstekt entrecote med rostad morot, selleripuré och rödvinssky Här serverar jag en mör entrecote med säsongens fina morötter, selleripure och en rödvinssky. 6 personer 1 kg entrecôte (hel bit) 1 tsk salt ½ tsk malen svartpeppar 1 msk enbär (krossade) 8 hg...
Fiskätare, Glutenfri, Laktosfri, Nyheter, Recept, Varmrätt, Vegan, Viktväktare
Portabello med linser, rostad morot, selleripuré och rödvinssky Portabellon har huvudrollen och serveras med säsongens fina morötter, linser, selleripuré och rödvinssky. 6 personer 8-12 portabellosvampar (beroende på storlek) 2 vitlöksklyftor 2 burkar...