Ossobuco

Veckans bjudmat V18

Nu kommer de första primörerna. Denna vecka är det dags för nässlor och rabarber. Har du inte tillgång till nässlor kan du använda spenat – det går också bra. Till förrätt gör jag en vårlig sallad med melon och rökt ren eller vegobacon. Till efterrätt serverar jag rabarberpaj./ Kajsa

Förrätt

Sallad med melon och rökt renstek/vegobacon

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Dr L Riesling nr 7218, 89:-

Varmrätt

Stekt lax/sojafilé med nässlor eller spenat

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins Chardonnay nr 5798, 149:-

Dessert

Rabarberpaj med vaniljsås

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng