Ossobuco

Septemberkalas

Svampen jag hittade i skogen får bli bas i en värmande risotto. Till förrätt serverar jag antipasto med inspiration från Italien. Till svamprisotton passar kyckling eller sojafilé bra. Sen blir det svenska päron med ingefära till efterrätt.      / Kajsa

 

Förrätt

Antipasto: Mozzarella, tomat, rödlök, basilika, salami, oliver, bröd och olivolja

                 Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

                 Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Kycklinglårfilé eller sojafilé med svamprisotto

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

   Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Efterrätt

Päron med syltad ingefära och vaniljglass

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Här passar det bra med kaffe eller te och kanske ett litet glas punsch

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng