Ossobuco

Skördefest

Nu finns höstens fina råvaror i butiken. Rotsaker, potatis, äpplen och mycket mer. Jag passar på att handla svenskodlat nu när det finns möjlighet. I förrätten möter svenska råvaror asiatiska smaker. Till varmrätt serverar jag hjortfärsbiffar med ädelostsås eller rödbetsbiffar med pepparrotssås. Till efterrätt blir det en äppelpaj med grädde.

/ Kajsa

Förrätt

Grönsaker med nori, soja och wasabi

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Dr L halvtorr riesling nr 7218. 89:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Hjortfärsbiffar med ädelostsås, ruccola och klyftpotatis eller

Rödbets- och kikärtsbiffar med pepparrotssås, ruccola och klyftpotatis

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Fontanafredda Ebbio Nebbiolo nr 22300
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Äppelpaj med vispad grädde

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Dryckesförslag: Kaffe eller te och kanske ett litet glas calvados

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng