Ossobuco

Veckans bjudmat – Middag i vårsolen

Nu värmer vårsolen långt fram på eftermiddagen och koltrasten sjunger från en trädtopp i kvällningen. Vi börjar middagen med en liten förrätt och ett glas öl i solskenet och fortsätter sedan middagen inne. Till varmrätt serverar jag en gryta med kyckling eller sojafilé. Grytan har fått stå i ugnen ända tills vi sätter oss till bords. Som efterrätt bjuder jag på crème brûlée.

                                                                                                                                                                  Kajsa

Förrätt

Gubbröra eller tångromsröra

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Här är det nog godast med en öl
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Gryta med kyckling eller Oumph

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins Pinot Noir nr 5283, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Crème Brûlée

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau du Levant nr 4153, 110:- (37 cl)

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng