Ossobuco

Veckans bjudmat – Aprilmiddag

Åhhh vad jag längtar efter våren – den har lurat oss länge nu. Jag har faktiskt hört koltrasten och sett snödroppar så nu är den nog på gång. Det känns bra med lite lättare mat. Till förrätt är det lite festligt med bubbel med snittar. Som varmrätt serverar en stekt fläskfilé eller sojafilé med senapssås. Efter maten blir det kaffe eller te med kladdkaka.                        

Kajsa

Förrätt

Snittar med forellrom eller tångkaviar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Langlois, Cremant de Loire Brut nr 7404, 139:-
Alkoholfritt: Arc-en-ciel mousserande nr 1932, 53:-

Varmrätt

Fläskfilé eller sojafilé med senapssås

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Kladdkaka

Kan göras glutenfri, laktosfri och för IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Till kladdkakan är det nog godast med kaffe eller te.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng