Ossobuco

Veckans bjudmat – Marsmiddag

Nu lyser solen utanför men det är fortfarande inte riktigt vår. Nu skulle det vara skönt med lite värme. Denna vecka lagar jag mat i ugnen. Före maten tar vi dinkelpinnar och ett glas vin eller öl. Till varmrätt serverar jag ugnsbakade grönsaker med kyckling eller sojafilé. Som avslutning passar jag på att använda apelsiner som fortfarande är riktigt fina i butikerna.

                                                              

Före maten

Dinkelpinnar

Kan göras laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Montecillo Crianza rött nr 2643, 99:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Ugnsbakade grönsaker med kyckling eller sojafilé

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Montecillo Crianza rött nr 2643, 99:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Apelsinglass med apelsinsallad och chokladsås

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: NederburgNoble Late Harvest nr 2741, 89:- (37 cl)

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng