Ossobuco

Veckans bjudmat – Spansk afton

I väntan på våren bjuder jag på matminnen från Barcelona. Före maten blir det oliver, lufttorkad skinka och Manchegoost tillsammans med ett glas sherry. Varmrätten är förstås paella som kan varieras på flera sätt för att passa dina gäster. Jag väljer att göra den på skaldjur, kyckling och chorizo eller med sojafilé. Till efterrätt serverar jag Crème Catalan.

                                                                      Kajsa

Före maten

Oliver, lufttorkad skinka och Manchegoost

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Tio Pepe torr sherry nr 8225, 59:- (37 cl)
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Paella med skaldjur, kyckling och chorizo eller sojafilé

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Montecillo Crianza rött nr 2643, 99:-
eller Couvent des Jacobins vitt nr 5798, 149:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Crème Catalan

Kan göras glutenfri, laktosfri och för IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Château du Levant sött nr 4153, 110:- (37 cl)

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng