Ossobuco

Veckans bjudmat – Vårvinterkalas

Nu droppar det från taket och i lä i solen är det riktigt skönt mitt på dagen. Till kvällen blir det fortfarande kallt. En fisk och skaldjursgryta värmer gott. Om du hellre vill göra en vegansk gryta – byt ut fisk och skaldjur mot sojafilé. Förrätten får bli krustader med skagenröra eller tångkaviar. Som avslutning på middagen serverar jag  en len chokladmousse

/ Kajsa

Förrätt

Krustader med skagenröra eller tångkaviar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy Sauvignon Blanc nr 4136, 129:
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Varmrätt

Fisk- och skadjursgryta med surdegsbröd

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Chateau Coucheroy Sauvignon Blanc nr 4136, 129:
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Chokladmousse

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Lenz Mozer Trockenbeerenauslese nr 12920, 169:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng