Ossobuco

Veckans bjudmat – Pizzakalas

Så här i skiftet mellan februari och mars, när det fortfarande är lite kallt ute, är det trevligt att bjuda på mat från ugnen. Denna vecka gör jag pizzakalas där var och en lägger på toppingen på sin pizza. Gör gärna flera mindre pizzor som går in i ugnen samtidigt. Då kan alla börja äta tillsammans. Den som är hungrig kan ju äta flera. Till dessert serverar jag efterrättspizza med ananas, kardemumma och muskovadosocker

/ Kajsa

Före maten

Rostade nötter

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Prosecco la Robina mousserande nr 7486, 89:-
Alkoholfritt: Arc-en Ciel nr 1932, 53:-

Varmrätt

Pizza med valfri topping

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Dessert

Efterrättspizza

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano mousserande nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng