Ossobuco

Veckans bjudmat – Västkustfest

Denna vecka blir det en meny med inspiration från Bohuslän. Det är inte riktigt dags för krabbor ännu men nyfångade räkor och fisk inspirerar till en sensommarmeny. Vi äter lite tidigare på kvällen för att njuta av kvällssolen på det varma berget. Räkor till förrätt. Varmrätten är en grillad (om det inte är eldningsförbud) makrillfilé/sojafilé med färskpotatis. Till efterrätt vildhallon.

/ Kajsa

Förrätt

Färska räkor med bröd och ost eller avokado med tångkaviar

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Château Bonnet nr 78043, 119:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Varmrätt

Makrillfilé/sojafilé med färskpotatis och citroncrème

Kan göras glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Couvent des Jacobins pinot noir nr 5283, 149:-
Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Dessert

Vildhallon och melon

Är glutenfri, laktosfri och för vegan, IBS, viktväktare och pescetarian/fiskätare – se recept

Vinförslag: Asti Cinzano nr 7711, 79:-

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng