Om du har turen att hitta vildhallon är det förstås allra godast annars finns det härliga svenskodlade i butiken.

6 personer

  • 0,5 l färska hallon
  • 1 l tärnad melon – valfri sort
  • 3 dl vispgrädde eller sojavisp
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Tärna melonen
  • Varva melon och hallon i portionsskålar
  • Servera med vispgrädde eller sojavisp bredvid

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfri vispgrädde

Vegan

Använd sojavisp

IBS

Använd laktosfri vispgrädde. Undvik vattenmelon

Viktväktare

Uteslut vispgrädden

Fiskätare

Så här läser du symbolerna

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Dryckesförslag

Asti Cinzano nr 7711, 79:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng