Vaniljglass med syltad ingefära och mörk choklad

Alla, Dessert, Fiskätare, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

En len vaniljglass med sting av syltad ingefära och ett stråk av bitterhet i den mörka chokladen.

6 personer

  • 1 l vaniljglass – egengjord (se separat recept) eller köpt
  • 6 bitar syltad ingefära
  • 50 g mörk choklad (70%)
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Gör kulor av vaniljglassen
  • Skär ingefäran i små kuber
  • Hyvla chokladen
  • Strö chokladen på tallrikarna
  • Lägg på glass och toppa med ingefäran
  • Servera genast

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfri glass

Vegan

Använd vegoglass

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd laktosfri glass

Viktväktare

Använd mager glass

Fiskätare

Dryckesförslag

Här är det nog godast med kaffe eller te och kanske ett litet glas punsch

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng