Sallad med fänkål och äpple

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

En sallad på friska svenska äpplen och fänkål får lite sting av ruccolan.

6 personer

  • 2 äpplen
  • 2 fänkålsstånd
  • 200 g ruccola
  • Citronolja
  • Salt, nymalen svartpeppar
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Ansa fänkålen, klyfta och kärna ur äpplena (låt skalet vara kvar)
  • Skär fänkål och äpplen i tunna skivor – gärna på mandolin
  • Arrangera fänkål, äpple och ruccola på assietter och droppa över citronolja
  • Salta lätt och mal över svartpeppar

Glutenfri

Laktosfri

Vegan

IBS

Byt äpplen mot apelsin

Viktväktare

Fiskätare

Så här läser du symbolerna

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Dryckesförslag

Fontanafredda Ebbio Nebbiolo nr 22300, 109:-
Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng