Recept – mall
Antal portioner
- 400g kyclingfilé
- 200g soltorkade tomater

Gör så här:
- Koka linserna enligt förpackningen. Blanda fransk senap med 1 pressad vitlöksklyfta och olivolja. Blanda med de kokta, varma linserna.
- Drag av hattskinnet på Portabellon och stek sakta i smör och 1 pressad vitlöksklyfta.
- Lägg högar med riven parmesanost på bakplåtspapper och baka i ugnen (200ºC) till osten smält och blivit gyllene. Passa noga – det bränns lätt.
- Skala jordärtskockorna och skär i bitar. Droppa över olivolja och rosta i ugnen (200ºC) tills de är färdiga (ca 20 min)
- När portabellon är klar lägg den på en plåt uppochner och täck med en skiva chèwre. Baka i ugnen tillsammans med jordärtskockorna sista 5 minuterna
- Servera linserna med portabellon ovanpå (rättvänd), jordärtskockor, parmesanchips och gärna en sallad.

Glutenfri

Glutenfri

Glutenfri

Laktosfri

Laktosfri

Laktosfri

Vegan

Vegan

Vegan

IBS

IBS

IBS

Viktväktare

Viktväktare

Viktväktare

Fiskätare

Fiskätare

Fiskätare
Dryckesförslag
Dryckesförslag
Här kan man ange dryckesförslag om man vill göra det lite dolt.