Pepparrotscrème passar till rökt mat t. ex. rökt lax eller rökt skinka

6 -10 personer på buffé

  • 3 dl crème fraiche eller sojafraiche
  • 2-3 msk nyriven pepparrot
  • 1 krm salt
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Skala och riv pepparroten
  • Blanda ner pepparroten i crème fraiche eller sojafraiche genast (annars slår den av sig)
  • Smaka av med lite salt

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfria mjölkprodukter

Vegan

Använd sojafraiche

IBS

Använd laktosfria mjölkprodukter

Viktväktare

Använd mager crème fraiche

Fiskätare

Så här läser du symbolerna

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng