Kycklingfilé, Halloumi, laxfilé eller sojafilé

Alla, Fiskätare, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Varmrätt, Vegan, Viktväktare

Sommarens färska grönsaker klarar sig väldigt bra med en god röra som sällskap men jag serverar gärna grillad kycklingfilé, halloumi, laxfilé eller sojafilé som tillbehör.

6 personer

  • 800 – 900 g kycklingfilé, halloumi, laxfilé eller sojafilé
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Pensla kyckling, halloumi, lax eller sojafilé med olivolja
  • krydda med salt och svartpeppar
  • Grilla tills kycklingen är genomstekt (72- 75oC). Halloumi, lax eller sojafilé ska vara varma och fått fin färg

Glutenfri

Laktosfri

Undvik halloumi

Vegan

Använd sojafilé

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Undvik halloumi och sojafilé

Viktväktare

Fiskätare

Välj laxfilé

Dryckesförslag

Briccotondo Barbera nr 2773, 89:-

Alkoholfritt: Alkoholfri öl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng