Krustader med skagenröra eller tångkaviar

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

En snabb och festlig inledning på middagen. Färdiga krustader fylls med skagenröra eller tångkaviar och garneras med dill.

6 personer

  • 1 paket minikrustader (24 st)

 

  • 1 burk kräftstjärtar i lag (170 g kräftstjärtar)
  • 3 msk crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • 2 msk finhackad rödlök
  • 3 msk finhackad dill

 

  • Salt
  • Chiliflakes
  • Pressad lime

Veganskt alternativ

  • Tångkaviar
  • Sojafraiche
  • Plockade dillvippor
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Hacka kräftstjärtarna grovt
  • Blanda majonnäs och crème fraiche och övriga ingredienser till röran
  • Smaka av med salt, chili och pressad lime
  • Rör ner kräftstjärtarna och fyll krustaderna
  • Garnera med dill och servera direkt

Veganskt alternativ

  • Fyll krustaderna med tångkaviar och sojafraiche. Garnera med dill och servera direkt.

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Glutenfri

Byt krustaderna mot snittar av glutenfritt bröd som rostats lätt i ugnen.

Laktosfri

Använd laktosfri crème fraiche.

Vegan

Använd tångkaviar och sojafraiche.

IBS

Byt krustaderna mot snittar av glutenfritt bröd som rostats lätt i ugnen. Använd laktosfri crème fraiche och uteslut rödlöken i skagenröran.

Viktväktare

Använd mager crème fraiche och lättmajonnäs.

Fiskätare

Dryckesförslag

Vinförslag: Chateau Coucheroy Sauvignon Blanc nr 4136, 129:

Alkoholfritt: Bäst med alkoholfri öl

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng