En härlig hallonpaj får avsluta middagen

6 personer

  • 4 hg hallon
  • 3-4 msk socker
  • 1 msk majzena

 

  • 4,5 dl havregryn
  • 5 msk socker
  • 120 g smör

6 portioner vaniljsås

Portabello med belugalinser och chèwre, rostade jordärtskockor och parmesanchip

Gör så här:

  • Sätt ugnen på 225oC.
  • Lägg hallonen i en pajform och strö över sockret blandat med majzena.
  • Blanda havregryn, socker och smör till en smuldeg. Strö över hallonen.
  • Grädda i ugnen ca 20 minuter (täck med folie om ytan börjar bli mörk innan hallonen är färdiga).

Glutenfri

Använd glutenfria havregryn.

Laktosfri

Använd laktosfritt smör och vaniljsås.

Vegan

Använd mjölkfritt smör och vaniljsås.

IBS

Använd glutenfria havregryn och laktosfritt smör och vaniljsås.

Viktväktare

Ta en liten bit.

Fiskätare

Dryckesförslag

Här är det nog godast med kaffe eller te

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng