Fruktsallad med kardemummayoghurt

Alla, Dessert, Fiskätare, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

En fräsch fruktsallad får bli efterrätt. Här kan du ta den frukt har kvar i fruktskålen efter helgerna. Till fruktsalladen serverar jag yoghurt/sojgurt som jag blandat med kardemumma.

6 personer

  • 5-7 frukter av valfri sort eller motsvarande bär
  • 3 dl turkisk yoghurt/sojgurt
  • 1 tsk kardemumma
  • eventuellt lite socker
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Skär frukten i bitar och fördela i portionsskålar
  • Blanda yoghurt/sojgurt med kardemumma och eventuellt lite socker
  • Klicka yoghurt/sojgurt på frukten och servera

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfri yoghurt eller sojgurt

Vegan

Använd sojgurt

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd laktosfri yoghurt och t. ex. honungsmelon, hallon, jordgubbar, kivi, krusbär. Undvik nektarin och persika.

Viktväktare

Fiskätare

Dryckesförslag

Asti Cinzano nr 7711, 79:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng