Crostini med laxpastej eller olivcrème
Före maten serverar jag crostini med laxpastej eller olivcrème tillsammans med ett glas mousserande vin.
6 personer
- 24 crostini (eller glutenfritt knäckebröd)
- 1 tub laxpastej eller
- 1 burk olivcrème

Gör så här:
- Lägg upp crostini på ett fat och klicka på laxpastej eller olivcrème

Glutenfri
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Laktosfri

Vegan
Använd olivcrème
Så här läser du symbolerna

Röd
Undvik

Gul
Anpassa receptet

Grön
Använd

IBS
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Viktväktare
Använd laxpastej på knäckebröd delat i mindre bitar

Fiskätare
Dryckesförslag
Vinförslag: Louis Bouillot Cremant rosé mousserande nr 7781, 125:
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 57:-