Crostini med laxpastej eller olivcrème
Före maten serverar jag crostini med laxpastej eller olivcrème tillsammans med ett glas mousserande vin.
6 personer
- 24 crostini (eller glutenfritt knäckebröd)
- 1 tub laxpastej eller
- 1 burk olivcrème
![OBS! Viktigt att fylla i!](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/07/Crostini.jpg)
Gör så här:
- Lägg upp crostini på ett fat och klicka på laxpastej eller olivcrème
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Glutenfri
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Laktosfri
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Vegan
Använd olivcrème
Så här läser du symbolerna
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/red.png)
Röd
Undvik
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Gul
Anpassa receptet
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Grön
Använd
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
IBS
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Viktväktare
Använd laxpastej på knäckebröd delat i mindre bitar
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Fiskätare
Dryckesförslag
Vinförslag: Louis Bouillot Cremant rosé mousserande nr 7781, 125:
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 57:-