Crostini med laxpastej eller olivcrème
Före maten serverar jag crostini med laxpastej eller olivcrème tillsammans med ett glas mousserande vin.
6 personer
- 24 crostini (eller glutenfritt knäckebröd)
- 1 tub laxpastej eller
- 1 burk olivcrème
Gör så här:
- Lägg upp crostini på ett fat och klicka på laxpastej eller olivcrème
Glutenfri
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar
Laktosfri
Vegan
Använd olivcrème
Så här läser du symbolerna
Röd
Undvik
Gul
Anpassa receptet
Grön
Använd
IBS
Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar
Viktväktare
Använd laxpastej på knäckebröd delat i mindre bitar
Fiskätare
Dryckesförslag
Vinförslag: Louis Bouillot Cremant rosé mousserande nr 7781, 125:
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 57:-