Avokado med rom och ett mousserande vin är en festlig förrätt

6 personer

  • 3 avokado
  • 1 dl crême fraiche eller sojafraiche
  • 2 burkar (à 80 g) forellrom eller tångkaviar
  • Dillkvistar
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Dela avokadon och ta bort kärnan
  • Fördela crême fraiche/sojafraiche och forellrom/tångkaviar på avokadon
  • Garnera med en dillkvist

Glutenfri

Laktosfri

Använd laktosfri crème fraiche eller sojafraiche

Vegan

Använd sojafraiche och tångkaviar

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Välj annan förrätt

Viktväktare

Välj mager crème fraiche

Fiskätare

Dryckesförslag

Langlois Cremant de Loire brut nr 7404, 139:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng