Avokado med kaviar
Avokado med rom och ett mousserande vin är en festlig förrätt
6 personer
- 3 avokado
- 1 dl crême fraiche eller sojafraiche
- 2 burkar (à 80 g) forellrom eller tångkaviar
- Dillkvistar
![OBS! Viktigt att fylla i!](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/08/Avokado-med-rom.jpg)
Gör så här:
- Dela avokadon och ta bort kärnan
- Fördela crême fraiche/sojafraiche och forellrom/tångkaviar på avokadon
- Garnera med en dillkvist
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Glutenfri
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Laktosfri
Använd laktosfri crème fraiche eller sojafraiche
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Vegan
Använd sojafraiche och tångkaviar
Så här läser du symbolerna
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/red.png)
Röd
Undvik
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Gul
Anpassa receptet
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Grön
Använd
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/red.png)
IBS
Välj annan förrätt
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/yellow.png)
Viktväktare
Välj mager crème fraiche
![](https://kajsasmatspecial.se/wp-content/uploads/2017/03/green.png)
Fiskätare
Dryckesförslag
Langlois Cremant de Loire brut nr 7404, 139:-