Wraps är enkelt att ta med på picknick. Här fyller jag dem med en röra av varmrökt lax och crème fraiche.

6 personer

  • 8 hg varmrökt lax
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 gurka
  • 12 tunnbröd (gärna fyrkantiga) eller glutenfri tortilla
  • Salladsblad
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Tag bort skinnet på laxen och kolla att det inte finns några ben kvar
  • Skär laxen i små bitar eller mosa den lätt
  • Blanda laxen med crème fraiche
  • Tärna gurkan fint och strimla salladen
  • Bred laxröran på ¾ av brödet (lämna en kant utan)
  • Strö över gurka och sallad
  • Rulla ihop tunnbrödet med den tomma kanten sist
  • Rulla in wrapsen i bakplåtspapper
  • Lägg i plastpåse och packa med kylklamp
  • Vid servering: skär rullen mitt av lite på snedden medan pappret sitter kvar

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Glutenfri

Använd glutenfri tortilla

Laktosfri

Välj laktosfri crème fraiche

Vegan

Välj vegowraps

IBS

Använd glutenfri tortilla och laktosfri crème fraiche

Viktväktare

Välj mager crème fraiche

Fiskätare

Dryckesförslag

Louis Bouillot Cremant rosé nr 7781, 125:-

Alkoholfritt alternativ: Arc-en-Ciel rosé nr 1932, 53-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng