Sallad med melon och prosciutto/valnötter

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

En lätt och fräsch förrätt som serveras medan varmrätten grillas. En sallad med melon med nymalen svartpeppar på toppen.

6 personer

  • 1 liten Galiamelon
  • 120 g prosciutto eller annan lufttorkad skinka eller 3 nävar valnötter
  • 100-125 g små salladsblad
  • nymalen svartpeppar
  • olivolja
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Skölj salladen och låt den rinna av
  • Lägg upp salladen på assietter
  • Skala melonen och skär i mindre bitar – fördela på salladen
  • Dela skinkan i mindre bitar och fördela på assietterna eller strö över nötterna
  • Mal över svartpeppar och ringla på en god olivolja

Grön

Använd

Gul

Anpassa receptet

Röd

Undvik

Glutenfri

Laktosfri

Vegan

Uteslut skinkan och använd valnötter

IBS

Viktväktare

Fiskätare

Uteslut skinkan och använd valnötter

Dryckesförslag

Château Bonnet nr 78043, 119:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng