Recept – mall
Antal portioner
- 400g kyclingfilé
- 200g soltorkade tomater
Gör så här:
- Koka linserna enligt förpackningen. Blanda fransk senap med 1 pressad vitlöksklyfta och olivolja. Blanda med de kokta, varma linserna.
- Drag av hattskinnet på Portabellon och stek sakta i smör och 1 pressad vitlöksklyfta.
- Lägg högar med riven parmesanost på bakplåtspapper och baka i ugnen (200ºC) till osten smält och blivit gyllene. Passa noga – det bränns lätt.
- Skala jordärtskockorna och skär i bitar. Droppa över olivolja och rosta i ugnen (200ºC) tills de är färdiga (ca 20 min)
- När portabellon är klar lägg den på en plåt uppochner och täck med en skiva chèwre. Baka i ugnen tillsammans med jordärtskockorna sista 5 minuterna
- Servera linserna med portabellon ovanpå (rättvänd), jordärtskockor, parmesanchips och gärna en sallad.
Glutenfri
Glutenfri
Glutenfri
Laktosfri
Laktosfri
Laktosfri
Vegan
Vegan
Vegan
IBS
IBS
IBS
Viktväktare
Viktväktare
Viktväktare
Fiskätare
Fiskätare
Fiskätare
Dryckesförslag
Dryckesförslag
Här kan man ange dryckesförslag om man vill göra det lite dolt.