Snittar med forellrom eller tångkaviar

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

Frasiga snittar med forellrom eller tångkaviar passar bra som förrätt tillsammans med något bubbligt i glasen.

6 personer

  • 6 skivor ljust bröd
  • 1 msk smör eller mjölkfritt margarin
  • 2 burkar (á 80 g) forellrom eller tångkaviar
  • 1 dl creme fraiche eller sojafraiche
  • Dill
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Skär brödet i skivor och dela skivorna i 4 delar
  • Stek brödet i smör eller margarin
  • Lägg på hushållspapper för att svalna och suga upp överflödigt fett
  • Klicka på creme fraiche eller sojafraiche
  • Toppa med forellrom eller tångkaviar
  • Garnera med finklippt dill
  • Servera genast

Glutenfri

Använd glutenfritt bröd

Laktosfri

Använd laktosfria mjölkprodukter

Vegan

Använd mjölkfritt margarin, sojafraiche och tångkaviar

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd glutenfritt bröd och laktosfria mjölkprodukter

Viktväktare

Rosta brödet istället för att steka det. Använd mager creme fraiche.

Fiskätare

Dryckesförslag

Louis Buillot Crémant de Bourgogne nr 7688, 125:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng