Crostini med laxpastej eller olivcrème

Alla, Fiskätare, Förrätt, Glutenfri, IBS, Laktosfri, Nyheter, Recept, Vegan, Viktväktare

Före maten serverar jag crostini med laxpastej eller olivcrème tillsammans med ett glas mousserande vin.

6 personer

  • 24 crostini (eller glutenfritt knäckebröd)
  • 1 tub laxpastej eller
  • 1 burk olivcrème
OBS! Viktigt att fylla i!

Gör så här:

  • Lägg upp crostini på ett fat och klicka på laxpastej eller olivcrème

Glutenfri

Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Laktosfri

Vegan

Använd olivcrème

Så här läser du symbolerna

Röd

Undvik

Gul

Anpassa receptet

Grön

Använd

IBS

Använd glutenfritt knäckebröd delat i mindre bitar

Viktväktare

Använd laxpastej på knäckebröd delat i mindre bitar

Fiskätare

Dryckesförslag

Vinförslag: Louis Bouillot Cremant rosé mousserande nr 7781, 125:
Alkoholfritt: Arc-en-Ciel nr 1932, 57:-

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng