Sallad med melon och rökt renstek/vegobacon
I denna sallad kombinerar vi fräsch sallad med melon och rökt renstek eller vegobacon
6 personer
- 500 g blandade salladssorter
- 300 g melon valfri sort
- 200 g rökt renstek eller vegobacon
- olivolja
- svartpeppar
Gör så här:
- Skölj salladen och låt den rinna av. Skär melonen i kuber.
- Skär rensteken i mycket tunna skivor och dela i mindre bitar.
- Vill du använda vegobacon steker du den knaprig innan den delas i mindre bitar
- Fördela sallad och melonbitar på tallrikar. Strö över ren/vegobacon.
- Ringla på en god olivolja och dra några varv på svartpepparkvarnen.
Grön
Använd
Gul
Anpassa receptet
Röd
Undvik
Glutenfri
Laktosfri
Vegan
Använd vegobacon
IBS
Viktväktare
Fiskätare
Använd vegobacon
Dryckesförslag
Dr L Riesling nr 7218, 89:-